Parochie: Sint-Jozef

Deelgemeente: Sint-Katherina-Lombeek
Gemeente: Ternat

Welkom...

Onze parochie wil een gemeenschap van mensen zijn waarin het eeuwenoude geloofsverhaal op een nieuwe en creatieve manier mag weerklinken. Ook vandaag hopen we met elkaar en anderen op zoek te gaan naar hoe we zinvol en gelukkig vanuit ons geloof kunnen leven.

Verschillende werkgroepen en bewegingen maken deel uit van onze parochie. Deze website wil u daarin wegwijs maken. Tegelijk hopen we dat u kan thuiskomen in onze gemeenschap.

Samen met de parochies Sint-Gertrudis uit Ternat, Sint-Remigius uit Wambeek en Sint-Catharina uit Sint-Katherina-Lombeek vormen we de "Federatie Ternat".

We zijn geen grote parochie en we organiseren geen 'grote' dingen. Toch staan we voor de uitdaging om een intens en aanstekelijk gelovige gemeenschap te vormen.

Van harte welkom!

Breng een virtueel bezoek aan de parochiezaal en aanverwante lokalen door op de foto's te klikken (worden groter!)

Monitored by BelStat - Your Site Counts

Bezoeker #